Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Løpesko til herre, løpesko til dame og løpetøy

Alt til løp i samme butikk.

Uansett om du liker lange løpeturer daglig, eller gå rolige søndagsturer så er gode sko viktig. Ikke bare er det viktig for beina, det gir deg også en helt annen opplevelse av det å bevege seg. Vi mener at gode sko bidrar til at man beveger seg mere. Vårt sortiment av klær og sko til løp er bredt. Vi samarbeider med skogiganten Mizuno. De har levert sko til noen av verdens beste løpere siden 1906. Det er en trygghet!

Våre gensere og t-skjorter til løp er fra Umbro. De har i mange år levert kvalitetsutstyr til noen av Norges beste idrettsutøvere innen fotball og håndball. Deres treningsprodukter er designet for å fremme bevegelighet og har god fukttransport vekk fra kroppen slik at du ikke skal føle deg våt og klam.

KLIKK HER FOR DE BESTE LØPESKOENE TIL DAME OG HERRE.

Bagger og sekker til løp.

Vi har et bredt utvalg av bagger og sekker som du kan bruke til alt løpetøyet ditt. Uansett om du trenger store bagger som tar tøyet og utstyret til hele familien, eller bare ønsker en ryggsekk til det aller viktigste så finner du det hos oss. Uansett hvilken størrelse du trenger så kan du være trygg på at det er produsert i et slitesterkt materiale med gode bæremekanismer.

KLIKK HER FOR BAGGER OG SEKKER TIL LØP

ANBEFALTE PRODUKTER - LØPING

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier